Marketing pakket

Een goedlopend bedrijf gaat niet zo zeer om het product of de dienst zelf, maar hoe het in de markt zetten van jouw product of dienst!

Ben jij een ondernemer en/of wil jij een start maken met het gebruiken van de kracht van bijvoorbeeld social media? Dan is het Marketing pakket iets voor jou. Je kan kiezen uit ondersteuning vanaf 10, 15 of 20 uur in de maand. Vanaf €399 excl. BTW, dit betaal je voor één maand, gaan we samen starten met het opbouwen van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Marketing pakket bevat

  • Intake gesprek van één uur voordat we samen aan de slag gaan. Daarin maken we goede afspraken over communicatie, beschikbaarheid, bereikbaarheid, het gebruik van online tools en de wijze waarop we kennis en informatie gaan delen. Na de opstartsessie gaan we vol energie voor jullie aan het werk.
  • Na het intake gesprek ontvang je een aantal documenten die door jou moeten worden ingevuld. Deze helpen bij het strategisch neerzetten van jouw bedrijf online.
  • Je krijgt maandelijks een social media kalender
  • Content creatie is altijd in samenwerking. Aan de hand van jou input, speciale dagen en/of acties e.d. maken wij alle social media berichten op van het visuele tot tekst én eventuele hashtags. Deze worden vervolgens naar jou toegestuurd ter controle en daarna ingepland op de gewenste platformen.
  • Per week plaatsen we social media berichten voor je op: Facebook, Instagram, Pinterest en/of LinkedIn.
  • 24/7 de mogelijkheid om vragen te stellen. 
  • Iedere maand één afspraak middels video call van maximaal 1 uur. Tijdens deze afspraak ontvang je een maandelijkse rapportage die zowel de resultaten weergeeft van de social media posts als hoe jouw bedrijf online presteert aan de hand van verschillende factoren. Dit bespreken wij geheel tijdens onze maandelijkse meeting. Zo blijven wij iedere maand stappen zetten!

Je kunt jouw online marketing met een gerust hart aan ons uitbesteden. Dankzij jarenlange ervaring weten wij exact welke marketingformule er werkt voor een branche. Vraag vrijblijvend een offerte aan van jou ideale marketingcocktail!
Heb je vragen over het Marketing pakket? Stuur ons dan een berichtje, we helpen graag!